4 min read

Platform IM Lejen baru dilancarkan di Malaysia pada 26 Ogos 2019.

Tak ramai orang tahu platform ni, malah yang dah pernah dengar pun belum faham sepenuhnya mengenai platform ini.

Selepas mendapatkan IM Lejen, saya dah go through segenap penjuru platform ni, saya tengok apa yang bagus apa yang kureng dalam platform IM Lejen ni.

Jadi ini ialah 6 Kelebihan Yang Orang Tak Tahu Selepas Menjadi Ahli Komuniti IM Lejen

1. SPECIAL DEALS

Special deals ni kalau di oversea macam Appsumo. Pihak IM Lejen akan contact owner produk yang ada buat jualan software atau apa2 panduan untuk dapatkan harga special dan sebagai ahli IM Lejen, anda layak membeli produk itu dengan harga yang lebih rendah.

Contoh harga produk tersebut dijual dengan harga Rm150, tetapi dalam IM Lejen anda boleh dapatkan dengan harga RM80 sahaja. Lebih murah dan ianya sah!

Di seluruh Malaysia sahaja, terlalu banyak panduan dan software yang dikeluarkan setiap bulan. Jadi ini ialah kelebihan paling besar yang ahli IM Lejen akan terima.

Jika anda rasa memang akan membeli banyak produk dan software lepas ni, maka anda perlu sertai IM Lejen sekarang dan terima kelebihan ini dengan segera.

Daftar IM Lejen

 

2. RESOURCE YANG BANYAK

Pernah tak anda nak buat sesuatu, anda akan cari dahulu template di Google?

Jika anda pernah lakukannya, maka sekarang anda tak perlu cari dah. Semua tu IM Lejen boleh bagi percuma sahaja kepada ahlinya. Jika mereka tak sediakan apa yang anda nak, anda boleh request dalam group.

Sebagai ahli, anda ada hak untuk request apa-apa sahaja yang anda perlukan dalam bisnes anda. Jadi setiap pelaburan anda setiap bulan akan menjadi sangat berbaloi.

 

BACA :  5 Sebab Kenapa Perlu Gunakan Content Marketing

3. PROVEN & TESTED

Saya dah tengok semua modul pembelajaran dalam setiap fasa di IM Lejen. Semuanya ialah ilmu yang memang terbukti proven. Ini bukan macam blog lain di Google ye. Ini diajar oleh 2 orang usahawan online yang memang terkenal di Malaysia dah luar negara.

Kalau di blog lain, belum tentu ilmunya praktikal dan diuji sepenuhnya. Kemungkinan ianya hanya sekadar teori yang dibuat oleh penulis sendiri. Dalam IM Lejen, semua ilmunya sangat praktikal & sememangnya telah pun diuji oleh mereka sendiri.

Ini juga peluang anda untuk belajar bersama dengan orang yang hebat tetapi dengan kos yuran yang sangat rendah berbanding sesi personal coaching yang dikenakan caj 4-5 angka setahun.

 

4. LIVE SESSION YANG AWESOME

Selalunya live session di FB, anda dapat lihat apa?

Kalau tak bid harga barang, selalunya something yang merepek, just cakap kosong. Bagaimana kalau anda boleh dengar live tentang bisnes setiap bulan?

Ianya akan menjadi sesuatu yang menarik untuk anda belajar banyak perkara daripada pemilik IM Lejen sendiri.

Dalam IM Lejen, bukan sekadar ada live session dari mereka berdua tetapi anda juga dapat lihat sesi temuramah bersama usahawan berjaya seluruh Malaysia. Banyak perkara anda boleh belajar dan selalunya mereka akan dedahkan strategi dalam sesi live.

 

5. SOFTWARE PERCUMA!

Setiap hari, banyak software dilancarkan di oversea. Jika anda hitung jumlah software dan tools yang anda beli setiap bulan, ianya pasti mencecah 4 angka.

Bagaimana jika anda boleh dapatkan semua software itu secara percuma sahaja?

Ya, ahli IM Lejen akan menerima kelebihan ini setiap bulan. Anda tak perlu lagi beli software yang dijual, anda hanya perlu bayar langganan bulanan IM Lejen sahaja kemudian boleh download software tersebut tanpa sebarang bayaran tambahan.

 

BACA :  5 Buku Wajib Baca Untuk Startup Berkembang & Profit Pada Tahun Pertama

6. MINDSET YANG SAMA

Ini paling penting sebenarnya dalam bisnes. Anda akan berada dalam satu komuniti yang mempunyai mindset sama seperti anda. Senang kata, ini ialah CIRCLE terbaru anda untuk hadapi cabaran bisnes.

Ada soalan boleh tanya, ada perkara nak sharing, boleh sharing dalam tu. Semua ahli komuniti mempunyai mindset yang sama akan memberi kelebihan besar kepada bisnes.

Mana tahu anda boleh buat bisnes baru dengan ahli dalam tu, siapa tahu kan?

 

KESIMPULAN

Platform ini sangat bagus dari banyak aspek dan kekurangannya masih belum dapat dilihat kerana masih baharu. Jadi sebagai seorang usahawan online, platform ini bakal menjadi batu loncatan kepada anda.

Bukan mudah nak belajar semua jenis pengiklanan dan strategi marketing dari satu tempat yang sama dengan harga yang sangat rendah sebegini.

Anda boleh lihat video walkthrough yang saya sediakan di sini untuk lebih pemahaman mengenai platform ini.

Jika anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada komuniti istimewa ini, baca info lanjut di sini sebelum daftar

Baca Info Lanjut

Anda Pastinya Tidak Mahu Terlepas Artikel Menarik & Tawaran Special Pada Masa Akan Datang.

Isikan Nama & Email Anda Untuk Notifikasi & Update.



Tips & Trick 6 Kelebihan Yang Orang Tak Tahu Selepas Menjadi Ahli Komuniti IM Lejen