Anda Perlukan Copywriting & Storytelling Yang Boleh Buat Jualan?

Itu Kepakaran Saya, Kerisauan Anda Berakhir Di Sini.

Pelanggan Copywriting

Hai, Saya Iffat Salleh

Certified Direct Response Copywriting Specialist

Saya menerima latihan penulisan copywriting daripada American Writers & Artist Inc (AWAI) di bawah anjuran Digital Marketer Ltd dan sehingga sekarang menggunakan kepakaran tersebut untuk menulis lebih 300 artikel & copywriting.

Sekarang saya akan menulis untuk produk & bisnes anda pula. 

Betul Ke Boleh Menulis Dengan Baik Ni?

Ada beberapa penulisan saya sudah pun viral sebelum ni di Facebook, Twitter & blog-blog viral terkenal tanah air.

Hari Ini, Anda Juga Boleh Dapat Penulisan Yang Viral Mengenai Produk Anda

Masalah Utama Dalam Penulisan Copywriting

Ramai orang mampu menulis tetapi adakah penulisan itu mampu memberi impak kepada bisnes anda?

Apa akan berlaku jika penulisan anda kurang impak?

Tiada Sales

Ayat jualan yang tidak memukau sememangnya tidak akan mampu menjana sebarang jualan.

Tiada Respon

Orang hanya baca kemudian berlalu begitu sahaja, mereka tidak berikan sebarang respon pun~

Tiada Client

Masalah paling besar ialah apabila anda tidak ada client langsung yang berminat selepas baca ayat anda.

Ingat, penulisan ialah nadi bagi jualan tidak kira di platform mana anda menjual produk. Jadi ini ialah perkara yang anda perlu tekankan dalam copywriting

Copywriting perlu tepat kepada pelanggan

Offer mesti tak boleh ditolak

Penulisan mesti sentuh emosi

Kenali pelanggan anda sedalam-dalamnya

Kenali produk sebaik mungkin

Ayat yang digunakan perlu persuasive

Anda dah buat banyak copywriting & storytelling, tapi masih tak berjaya mendapat respon & income yang anda nak?

Jangan risau, saya boleh bantu anda dengan menghasilkan penulisan yang memberikan impak!

Kenapa anda perlu dapatkan servis penulisan copywriting daripada saya?

Kajian Produk

Saya akan kaji produk anda sedalam-dalamnya sebelum memulakan proses penghasilan penulisan yang berimpak.

Special Copy

Penulisan yang anda tempah hanya untuk anda sahaja, tidak akan digunakan untuk bisnes orang lain.

Mencapai Matlamat

Anda tetapkan matlamat akhir penulisan, saya akan tuliskannya untuk mencapai matlamat tersebut.

Pelbagai Platform

Anda nak guna penulisan anda di mana? Beritahu saya, saya akan sesuaikan penulisan ikut platform pilihan anda.

Apa jenis penulisan yang anda boleh order hari ini?

Anda boleh dapatkan pelbagai jenis penulisan di sini. Saya dah pun buat pelbagai jenis penulisan untuk oelbagai jenis produk.

Ayat iklan FB Ads &Google Ads

Ayat iklan di wall personal

Email follow up series

Artikel untuk blog

Storytelling produk

Penulisan viral social media

Penulisan Ebook Panduan

Sales page & Sales copy

Semuanya saya boleh tulis untuk anda.

Anda cuma perlu beritahu matlamat & jenis penulisan yang anda mahukan, kemudian tunggu ianya siap dalam masa yang ditetapkan.

Apa Kata Mereka?

Testimoni

Saya berikan yang terbaik & mereka sukakannya!

“Dari penulisan yang dihasilkan nampak sangat tuan Iffat ni macam ada ilmu mendalam tentang produk. Terbaik!”

Cornelius Henry

Founder, Xpipshunter.com

“Bagi la apa pun, tuan Iffat boleh buat artikel ikut produk dan spec yang diberikan. Recommended!”

Hashim

Distributor, Finland Shield Padlock

“Terlalu cantik website tu, copywriting power dan susunan layout yang cantik. Sangat berpuas hati dan recommended” Hazwani

Marketing Manager, Adam Group

“Power copywriting tuan Iffat & sangat pantas. Kalau saya, mau 5 tahun baru siap tulis macam tu”

Najib Halim

Carrier Coach, SCC

Berapa Harga Pakej Penulisan?

Harga Pakej

Berikut ialah jadual pakej penulisan untuk anda.

Ayat Iklan Socmed

1 set : RM10 

Copywriting FB Ads

1 set : RM45

Storytelling Produk

1 set : RM55

Sales page / Sales copy

1 set : RM400

Penulisan Artikel / Blog

600 words: RM80 

Penulisan Ebook

Setiap 15 pages : RM300

Dah lihat jadual?

Klik sini untuk tempahan penulisan anda

Selepas selesai pembayaran, anda akan dibawa terus ke borang servis untuk saya dapatkan detail mengenai produk anda.

Jika anda nak order penulisan selain yang dinyatakan, sila whatsapp saya.

Whatsapp hanya untuk pertanyaan sahaja, order tetap akan dibuat melalui website ini.

Servis Copywriting